
Czech Cuisine. A Culinary Guide with original recipes
SALFELLNER HARALD
Není skladem
Cena s DPH
351
Kč
(Běžně 390 Kč)
- Vázaná
- 184 stran
- Rok vydání
- 2019
- Nakladatelství
- Vitalis
- ISBN
- 978-3-89919-658-0
- EAN
- 9783899196580
Kdo ještě neokusil báječnou kulajdu, dršťkovou či škubánky a lívance a vdolky zná spíš z doslechu, tak pro toho je tahle kulinární jízda do vnitrozemí Čech přesně ta správná věc. Mezi Krkonošemi a Šumavou svůdně voní vepřová kolena a svíčková, to však zdaleka není všechno. České země jsou totiž truhlou lukulských pokladů skrývající bohatství lahůdek a dobrot, a to přímo v srdci Evropy. Posaďte se tedy ke kuchyňskému stolu českého národa a nechte si naservírovat to nejlepší, co česká kuchyně nabízí. Je libo ještě trochu pražské šunky?
Související
-
Vitalis
Praga Ciudad dorada brož. španělsky (Praha Zlaté město)
Běžně
250 Kč225 KčSkladem