
Jak vaří šéfkuchaři
FARRIMOND STUART
Není skladem
Cena s DPH
539
Kč
(Běžně 599 Kč)
- vázaná
- 256 stran
- Rok vydání
- 2020
- Nakladatelství
- Slovart
- ISBN
- 978-80-7529-620-7
- EAN
- 9788075296207
Autor knihy Stuart Farrimond je přesvědčený, že si při vaření nejednou kladete otázky, jaké jsou základní postupy a techniky, jež vedou k dokonalému jídlu, která z rad je ta pravá, proč něco funguje a jiné naopak ne, jak předejít kiksům při vaření nebo jak napravit chybu, která se prostě občas stane… Jen se ptejte, autor vám odpoví na více než 160 nejobvyklejších otázek a vysvětlí zapeklitosti z oblasti vaření na základě nejnovějších výsledků výzkumů. Vědecké poznatky přetavil do smysluplných a praktických odpovědí, psaných srozumitelně, přehledně a s lehkostí. Bere si na mušku maso, ryby a plody moře, vejce a mléčné výrobky, rýži, obiloviny a těstoviny, zeleninu, ovoce, ořechy a semena, bylinky, koření, oleje a ochucovadla, pečení a sladkosti… Pochopíte-li pomocí jeho knihy jisté zákonitosti, budete vařit jako šéfkuchaři! Máte jedinečnou možnost posunout svoje kuchařské umění na vyšší úroveň a změnit způsob svého vaření, protože věřte nevěřte, zvyky jsou často prostě zafixované omyly. „Mým cílem je, abyste lépe porozuměli potravinám a vaření z hlediska přírodních věd, a zároveň bych vám chtěl pomoci podívat se pod pokličku jinak a lépe uplatňovat vaše tvůrčí schopnosti.“
Související
-
Esence
Žijte svůj nejlepší život: 219 vědecky podložených důvodů, proč přehodnotit svůj denní režim
Běžně
449 Kč404 KčSkladem
-
Motto
Krizová kuchařka ze Svatojánu - Jak si poradit v domácnosti v nelehkých dobách
Běžně
399 Kč359 KčSkladem