
Jíme dobře od rána do večera, celý rok (Edice Apetit)
- Rok vydání
- 2021
- Nakladatelství
- APETIT
- ISBN
- 978-80-88409-00-7
- EAN
- 9788088409007
Nejnovější přírůstek edice Apetit, který vychází 20. května, vám pomůže snadno a rychle sestavit vyvážený rodinný jídelníček na každý den. Naučíme vás o jídle přemýšlet tak, aby pokrmy, které připravujete, obsahovaly vše potřebné pro zdraví celé rodiny. Díky našim osvědčeným tipům zvládnete vařit pestře a zábavně po celý rok!
Co budeme jíst? Tahle otázka zaznívá ve všech domácnostech a z nedostatku inspirace volíme většinou stále tatáž jídla. Naše kuchařka vás naučí vařit dobře, ale hlavně pestře a z dostupny´ch surovin na vrcholu sezony. Opatřili jsme ji odborny´m úvodem a k receptům přidali ikony, které vám pomůžou skládat vlastní nápadity´ jídelníček. Všech 148 receptů jsme připravili v redakční kuchyni časopisu Apetit. Provedou vás cely´m rokem, a navíc ukážou, jak vařit bez trouby, tvůrčím způsobem využít zbytky a zapojit do práce pomaly´ hrnec.
V kuchařce Jíme dobře najdete tyto kapitoly:
* Jaro
* Léto
* Podzim
* Zima
* Trumfy v záloze
* Bez trouby
* Nic nazmar
Co budeme jíst? Tahle otázka zaznívá ve všech domácnostech a z nedostatku inspirace volíme většinou stále tatáž jídla. Naše kuchařka vás naučí vařit dobře, ale hlavně pestře a z dostupny´ch surovin na vrcholu sezony. Opatřili jsme ji odborny´m úvodem a k receptům přidali ikony, které vám pomůžou skládat vlastní nápadity´ jídelníček. Všech 148 receptů jsme připravili v redakční kuchyni časopisu Apetit. Provedou vás cely´m rokem, a navíc ukážou, jak vařit bez trouby, tvůrčím způsobem využít zbytky a zapojit do práce pomaly´ hrnec.
V kuchařce Jíme dobře najdete tyto kapitoly:
* Jaro
* Léto
* Podzim
* Zima
* Trumfy v záloze
* Bez trouby
* Nic nazmar
Související
-
Epigenetická Fytoterapie
Kuchařka. #bezcukru #bezlepku #bezlaktózy
Běžně
450 Kč405 KčSkladem