
Kuchařka při onemocnění ledvin
MILATOVÁ RŮŽENA, NOVOTNÝ MAREK
Není skladem
Cena s DPH
142
Kč
(Běžně 158 Kč)
- Brožovaná
- 104 stran
- Rok vydání
- 2017
- Nakladatelství
- Vyšehrad
- ISBN
- 978-80-7429-809-7
- EAN
- 9788074298097
Jak jíst při snížené funkci ledvin?
Ledviny mají v našem organismu velmi důležitou funkci, protože odstraňují z těla škodlové látky. Následkem onemocnění ledvin může vzniknout cukrovka, vysoký krevní tlak, ateroskleróza a mnoho dalších chorob. Knížka dietní sestry s úvodem MUDr. Novotného čtenáře upozorní, na co by si měli při snížené funkci ledvin dát pozor, jaké potraviny jsou pro ně vhodné, ale i čeho se mají vyvarovat.
Ledviny mají v našem organismu velmi důležitou funkci, protože odstraňují z těla škodlové látky. Následkem onemocnění ledvin může vzniknout cukrovka, vysoký krevní tlak, ateroskleróza a mnoho dalších chorob. Knížka dietní sestry s úvodem MUDr. Novotného čtenáře upozorní, na co by si měli při snížené funkci ledvin dát pozor, jaké potraviny jsou pro ně vhodné, ale i čeho se mají vyvarovat.
Související
-
Epigenetická Fytoterapie
Kuchařka. #bezcukru #bezlepku #bezlaktózy
Běžně
450 Kč405 KčSkladem