
Le migliori ricette della cucina ceca (Nejlepší české recepty)
- Rok vydání
- 2007
- Nakladatelství
- Vitalis
- ISBN
- 978-80-7253-251-3
- EAN
- 9788072532513
Stejně jako před dávnými časy, za dob císařů, přijíždějí i dnes turisté do České republiky, aby okusili chutné speciality, jako jsou třeba jemné delikatesy ze světově proslulých lázní Karlových Varů, Mariánských a Františkových Lázní, nebo vydatné polévky z Krkonoš a Šumavy. Nejlepší recepty všech dob až do současnosti jsou soustředěny v této malé knížce a prezentovány tak, aby se jejich příprava stala v každé moderní kuchyni radostí a potěšením. Italská verze publikace.
Související
-
Vitalis
Le migliori ricette della cucina imperiale (Nejlepší recepty císařské dvorní kuchyně)
Běžně
250 Kč225 KčSkladem