
Le migliori ricette della cucina imperiale (Nejlepší recepty císařské dvorní kuchyně)
SALFELLNER HARALD E GABRIELA
- Rok vydání
- 2015
- Nakladatelství
- Vitalis
- ISBN
- 978-3-89919-406-7
- EAN
- 9783899194067
Na celé zeměkouli se dnes vaří a pečou speciality, jež mají svůj původ v zemích rakouské monarchie. Velká porce vynalézavosti, okořeněná několika pořádnými špetkami českého a maďarského kuchařského umění, dala vzniknout sladkým i slaným jídlům, pokrmům vybraných chutí i lidovým a vydatným krmím, které se vařily již ve dvorní kuchyni císařovny Sisi a císaře Františka Josefa. K vyzkoušení tu láká celá řada slavných receptů – a škála sahá od věhlasné vídeňské hovězí špičky až k oblíbenému trhanci, na němž si tak rád pochutnával sám císař pán. Italská verze Publikace.
Související
-
Vitalis
Le migliori ricette della cucina ceca (Nejlepší české recepty)
Běžně
200 Kč180 KčSkladem
-
PRÁH
La cucina tradizionale ceca / Tradiční česká kuchyně (italsky)
Běžně
399 Kč359 KčSkladem