
Mikrobiologie pro potravináře a biotechnology
ŠILHÁNKOVÁ LUDMILA
Není skladem
Cena s DPH
180
Kč
(Běžně 225 Kč)
- 364 stran
- Rok vydání
- 2008
- Nakladatelství
- Academia
- ISBN
- 978-80-200-1703-1
- EAN
- 9788020017031
Kniha seznamuje čtenáře se základy obecné mikrobiologie s důrazem na partie důležité z hlediska potravinářského průmyslu a biotechnologií. Zabývá se funkční cytologií mikroorganismů, mechanismem jejich rozmnožování a výživy, základy jejich metabolismu a genetiky, základy imunologie a imunochemie, vlivem vnějších činitelů na mikroorganismy i významem jednotlivých druhů v potravinářském a kvasném průmyslu. Publikace je určena studentům vysokých i středních škol se zaměřením na potravinářství.
Související
-
Academia
Nematodes of Freshwater Fishes of the Neotropical Region
Běžně
460 Kč368 KčSkladem